WhatsApp: 0753.30.40.50

Transportul funerar reprezinta transportarea unei persoanei decedate fie in aceeasi localitate in care a survenit decesul, fie intr-o alta localitate situata pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul a unor autoturisme special concepute in acest sens. Fiind vorba de un transport cu specific funerar, este obligatorie folosirea unor vehicule speciale – vehicule funerare, precum si dispunerea de anumite  documente pentru ca transportul sa poata fi efectuat, documente precum : certificat de deces, adeverinta de inhumare, certificat de imbalsamare si adeverinta de la Sanepid.

Desi obtinerea documentelor in cauza poate parea o procedura complicate, si intradevar este, in momentul in care ati angajat o firma funerara, personalul calificat al acesteia se poate ocupa de intocmirea intregii documentatii necesare care sa intocmeasca toate conditiile legale. Firma ce se ocupa de transportul funerar al persoanei decedate, poate asigura totodata si transportul persoanelor insotitoare pe intreg teritoriul Romaniei utilizand tot autovehicule specializate, dotate inclusiv cu aer conditionat.

Transport funerar intern poate fi folosit in diferite situatii precum: transportul sicriului de la/la domiciliu sau de la/la spital, transportul persoanei decedate la biserica sau capela sau transportul funerar la cimitir. Trebuie avut in vedere faptul ca transportul funerar poate fi efectuat doarde persoane sau firme autorizate care detin o masina funerara autorizata.

In functie de firma pentru care ati optat sa se ocupe de transportul funerar, acestia pot oferi diferite variante cu autoturisme cu care acesta sa se desfasoare. Pot fi limuzine elegante pentru transportul persoanelor decedate la biserica, la capela sau la cimitir. Puteti dispune de variante de autoutilitare pentru transportul sicriului la domiciliu, la IML sau spital si va pot fi puse la dispozitie chiar si microbuze pentru transportul persoanelor ce doresc sa  participe la ceremonie, la biserica sau la cimitir.

Transporturile generale precum cele pe traseul spital – domiciliu, capela, biserica sau cimitir se efectueaza cu autoturisme speciale autorizate, in general autoturisme tip dubita sau se pot asigura autoturisme funerare tip dric.

Firmele funerare nu asigura doar transport ci serviciil funerare complete clientilor sai, astfel incat agentiile stau la dispozitia clientilor cu personal care poate oferi orice informatie necesita familia persoanei decedate referitor la transportul funerar necesitat, la orice ora, programul fiind in general unul non stop. Firmele de acest gen detin autorizatie pentru a putea oferi aceste servicii, precum si masini si soferi experimentati pentru a asigura desfasurarea serviciului oferit in cele mai bune conditii.

In functie de necesitati, exista posibilitatea ca firma sa puna la dispozitie diverse tipuri de transport funerar precum: transportul sicriului la adresa indicata de client, transportul persoanei decedate la capela sau biserica, transportul sicriului la cimitir, transportul la biserica, respectiv cimitir al celor care participa la ceremonia de inmormantare.

Fie ca vorbim de transport funerar al decedatului sau cel al persoanelor care participa la inmormantarea acestuia, serviciile pe care firma funerara contractata le ofera trebuie sa fie de calitate si siguranta maxima pe tot parcursul desfasurarii acestuia. Transportul persoanei trecute in nefiinta este realizat cu mijloace de transport speciale, autorizate, dotate corespunzator acestui tip de transport si care indeplinesc prevederile legale cu privire la conditiile de igiena impuse.

Serviciile de transport funerar sunt incluse in general in pachetele funerare pe care firmele din domeniu le ofera, in anumite cazuri acestea fiind optionale.


Copyright 2012 - 2020 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

GDPR

ANPC

Metode de plata Ón magazin:
metode de plata rainbow dorobantu webprodesign

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?