WhatsApp: 0753.30.40.50

Anuntam pe aceasta cale ca tarifele la repatrierile decedatilor din Marea Britanie nu s-au modificat dupa iesirea din Uniunea Europeana.

Serviciile de transport funerar international sunt destinate familiilor din care un membru a decedat departe de casa, intr-o alta tara.

transport decedati


Grijile in privinta organizarii inmormantarii si repatrierii, precum si a procedurilor si birocratiei specifice sunt mult prea coplesitoare pentru cei ramasi in viata. Acesta este motivul pentru care serviciile oferite de compania funerara cu sediul la Bucuresti, Str. Leaota nr. 14, sector 6, care asigura transport funerar international, sunt o solutie cu numeroase plusuri.

Ultimele noutati legale care privesc serviciile de repatrieri mortuare din Anglia, fac referire la posibilitatea repatrierii pe cale terestra, care nu solicita obligatoriu imbalsamarea, vehiculele fiind dotate cu sisteme speciale de control al temperaturii pentru conservarea corpului.

Compania din Chiajna asigura transport funerar de la adresa la adresa, la un tarif mult mai mic decat acela pe care l-ar fi presupus repatrierea fara ajutorul unei firme funerare si, bineinteles, este in tema cu ultimele noutati de repatrierile din aceasta tara, in mod curent oferind transport si din alte tari din afara Uniunii Europene.


Copyright 2012 - 2020 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

GDPR

ANPC

Metode de plata Ón magazin:
metode de plata rainbow dorobantu webprodesign

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?