WhatsApp: 0753.30.40.50

Exista foarte multe sentimente care ne incearca atunci cand o persoana draga moare. Treceti prin acest lucru si cautati o firma de servicii funerare complete care sa va ajute cu toate lucrurile ce trebuie organizate? Contactati-ne la http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/contact/ si la telefon 0753.30.40.50. Vizualizati oferta noastra direct pe site pentru a afla cat costa cel mai ieftin pachet funerar, cat costa o inmormantare de lux, cum puteti beneficia de ajutorul de inmormantare si care sunt serviciile pe care le furnizam.

In afara de usurare, goliciune si neajutorare mai sunt si alte astfel de stari si trairi. Ne vom referi in cele ce urmeaza la o parte din cele mai frecvente stari de suferinta care apar ca urmare a mortii unei persoane apropiate.

1. Frica. Atunci cand cineva moare exista o oarecare teama. “Daca li s-a intamplat lor, mi se poate intampla si mie.”. Daca un membru al familiei a murit la o anumita varsta sau a avut o anumita boala, e normal sa ne intrebam daca si noi vom fi in pericol cand vom atinge acea varsta.

2. Singuratate. Pierderea inseamna singuratate. Durerea este o experienta solitara si din cauza emotiilor noastre intense atunci cand plangem, poate fi dificil pentru unii dintre noi sa avem rabdare, sa ne punem pe picioare din nou si sa supravietuim. Dupa revarsarea condoleantelor initiale, telefonul si chiar casuta postala (chiar si cea electronica) pot deveni tacute.

3. Pierdere. Atunci cand avem o istorie impreuna cu cineva si ne-am petrecut o parte din viata alaturi de aceasta e normal sa ne simtim pierduti atunci cand acea persoana nu mai exista pur si simplu in viata noastra. Nu conteaza ce rol a avut persoana care a decedat in viata noastra – poate fi vorba despre un prieten, parinte, ruda sau vecin – dar cert este ca in acest moment ne lipseste un partener cu care am trait candva o experienta comuna. Asta inseamna pierdere.

4. Deconectare. Daca ati pierdut un parinte (mama sau tata), frate sau copil va puteti simti pur si simplu deconectat de tot ceea ce se intampla in jur. Puteti sa simtiti cum vi se taie radacinile, ca nu mai aveti legaturi familiale. DAca ati pierdut o ruda in varsta s-ar putea ca de acum inainte sa tina de dumneavoastra sa va asumati rolul acela important in familie, iar acest lucru ar putea parea usor coplesitor si descurajator.

5. Responsabilitate. Moartea unei persoane iubite poate aduce atat de multa durere. Pe masura ce ii vedeti pe ceilalti cum se lupta, va puteti simti responsabil de a-i ajuta. Acest lucru poate interfera cu propria durere.


Copyright 2012 - 2020 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

GDPR

ANPC

Metode de plata Ón magazin:
metode de plata rainbow dorobantu webprodesign

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?