WhatsApp: 0753.30.40.50

Atunci când pierzi o rudă dragă, care este departe de țară, durerea te copleșește și te face vulnerabil. Ultimul lucru de care mai ai nevoie în aceste momente dramatice e să te ocupi de repatriere și înhumare. Pentru că nu e obligatorie deplasarea familiei în statul respectiv, cel mai indicat e să apelezi la o firmă funerară de transport internațional, care să se ocupe de repatriere. Apoi, aceasta ar putea să ofere eventual și servicii funerare complete de înmormântare sau incinerare. Dar este bine să știi exact ce să-i ceri, pentru ca persoana iubită să fie adusă acasă în cele mai bune condiții. Iată ce servicii ar trebui să asigure firma, prin contract.

În ce condiții se realizează transportul persoanei decedate

Repatrierea decedatilor presupune o călătorie îndelungată, de aceea primul aspect pe care trebuie să-l ai în vedere sunt sicriul și mașina cu care firma mortuară va realiza transportul funerar international. Autoturismele trebuie să fie dotate la standarde europene, cu instalație frigorifică și să fie conduse de șoferi autorizați, cu experiență îndelungată. La cerere, firma de servicii funerare îți poate pune la dispoziție frigider special amenajat . Sicriele, pentru că este vorba despre două, trebuie să fie din zinc și lemn de esență tare. Se vor introduce unul într-altul și vor fi etanșate. În interiorul sicriului din zinc, ce se află la interior, trebuie să existe o valvolă (purificator).

Documentația necesară repatrierii

Verifică, neapărat, dacă firma pe care vrei s-o angajezi deține autorizațiile necesare pentru transportul funerar și dacă mașinile sunt omologate.
Apoi, orice firmă cu experiență, care se respectă și îți va acorda și ție respectul cuvenit, ar trebui să includă în costul serviciului și documentele premergătoare obținerii pașaportului mortuar. Aceste acte se eliberează de către primăria localității în care a avut loc decesul, de spital, medicină legală, sanepid, poliția mortuară.
Dacă moartea a fost violentă, trebuie emise documente și de către Poliția și Procuratura din regiunea în care a survenit decesul. (În acest caz, anchetatorii pot decide amânarea repatrierii decedatului până la finalizarea cercetărilor). Tot firma ar trebui să se ocupe și de obținerea certificatului de deces internațional. Dacă incinerarea se efectuează în statul în care a avut loc decesul, pentru transportul urnei nu va fi nevoie de pașaport mortuar.

Cât costă repatrierea unei persoane decedate

Costul unei repatrieri nu este standard. Prețurile pot varia foarte mult, în funcție de fiecare produs și serviciu ales/solicitat. Începând cu modelul sicriului și terminând cu distanța de la care va fi transportat defunctul, fiecare element contează la tariful final.
O recomandare, la capitolul preț. Nu vă lăsați tentați de firmele ce promit cele mai ieftine servicii! Un cost mic indică servicii de proastă calitate sau incomplete, sau ambele variante la un loc.
O firmă recunoscută ca lider în domeniul funerar este Funerare Rainbow Dorobantu. De peste 15 ani asigură servicii de calitate, atât de repatriere, cât și servicii funerare complete, non-stop, de înhumare/incinerare Oferă transport funerar internațional din toate colțurile lumii, oriunde pe teritoriul României, în cele mai bune condiții, cu promptitudine și seriozitate. Funerare Rainbow Dorobantu reprezintă opțiunea cea mai convenabilă de repatriere din Germania, Italia, Franța, Spania, Statele Unite ale Americii, Belgia, Elveția, Austria, Marea Britanie, Turcia, Portugalia și Olanda. Și are în dotare mașini omologate, prevăzute cu instalații frigorifice, atât pentru înmormântări locale, cât și pentru transport funerar internațional. Garantează repatrierea în cele mai exigente condiții legale, igienice, sanitare și estetice.

Pentru orice informații, legate de produse, servicii de repatriere sau înmormântare/incinerare , poți intra pe site-ul funerare-rainbow-dorobantu.ro sau poți suna la 0753.30.40.50. Reprezentanții Funerare Rainbow Dorobantu îți stau non-stop la dispoziție, cu recomandări și răspunsuri la orice întrebare.


Copyright 2012 - 2020 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

GDPR

ANPC

Metode de plata n magazin:
metode de plata rainbow dorobantu webprodesign

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?