WhatsApp: 0753.30.40.50

Serviciile funerare București sectorul 5, Rahova, 13 Septembrie, Soseaua Alexandriei

Firma noastră asigură servicii funerare în sectorul 5 non-stop, in maxim 30 de minute de la apel acoperim urmatoarele strazi cat si zonele adiacente:

 • Servicii funerare calea 13 Septembrie
 • Servicii funerare soseaua Panduri
 • Servicii funerare Calea Rahova
 • Servicii funerare strada Sebastian
 • Servicii funerare Drumul Sarii
 • Servicii funerare Ferentari
 • Servicii funerare Trafic Greu
 • Servicii funerare soseaua Salaj
 • Servicii funerare Cotroceni
 • Servicii funerare Izvor
 • Servicii funerare Petre Ispirescu
 • Servicii funerare Piata George Cosbuc
 • Servicii funerare strada Margeanului
 • Servicii funerare Soseaua Alexandriei
 • Servicii funerare Soseaua Viilor
 • Servicii funerare Soseaua Antiaeriana
 • Servicii funerare Bulevardul Mihail Kogalniceanu
 • Servicii funerare Bulevardul Eroilor
 • Servicii funerare Regina Elisabeta
 • Servicii funerare calea Plevnei
 • Servicii funerare Zetari
firma servicii funerare

În ziua de astăzi, există tot mai multe firme de pompe funebre, care se pot ocupa de organizarea unei înhumări sau incinerări, după caz, astfel încât dumneavoastră să nu mai fie nevoie să faceţi faţă şi acestui stres. Firmele de pompe funebre vă pot asigura o gamă largă de produse şi servicii funerare, iar dumneavoastră nu mai trebuie să aveţi grija pregătirilor. Serviciile oferite acoperă nevoile de bază, dar pot satisface până şi cele mai exigente cerinţe, dacă doriţi ca persoana dragă să aibă parte de cele mai înalte standarde atunci când este condusă pe ultimul drum.

În funcţie de buget, firmele oferă pachete cu servicii prestabilite, însă sunt şi flexibile, dacă aveţi anumite cerinţe sau preferinţe, pentru ca alegerea pe care o faceţi să fie cât mai potrivită pentru dumneavoastră.

În București sectorul 5 (Rahova, 13 Septembrie, Soseaua Alexandriei, etc), există numeroase firme de pompe funebre, care vă pot oferi servicii funerare de calitate, însă trebuie să fiţi atenţi, pentru că există de asemenea şi multe firme neserioase, care vor doar să vă ia banii, fără a oferi servicii de calitate. Mare atenţie atunci când apelaţi la o firmă de pompe funebre, aceasta trebuie să fie o entitate legală, să aibă autorizaţii de funcţionare, de transport şi manipulare a decedaţilor şi să dispună de personal calificat în domeniu, care să ofere servicii de calitare şi să vă respecte atât pe dumneavoastră, cât şi pe persoana dragă decedată. Asiguraţi-vă că încheiaţi un contract cu firma respectivă, pe care să scrie negru pe alb serviciile şi costurile acestora, pentru a nu avea surprize neplăcute mai târziu.

Dacă vreţi să mergeţi la sigur, firma Funerare Rainbow Dorobanţu vă garantează servicii de cea mai înaltă calitate şi un personal pregătit şi calificat, pentru ca organizarea ultimului drum al persoanei dragi să nu vi se mai pară o povară. Firma oferă toată gama de servicii funerare, putându-se ocupa de întocmirea actelor, obţinerea anumitor ajutoare şi toate celelalte servicii obişnuite.

Din primul în ultimul moment, Funerare Rainbow Dorobanţu poate fi un partener de nădejde, pe care vă puteţi sprijini şi baza. Aceasta se va ocupa cu seriozitate şi profesionalism de toate demersurile necesare, iar rezultatele nu vă vor dezamăgi. Firma are filiale şi în sectorul cinci, care vă pot pune la dispoziţie următoarele tipuri de servicii:

În primul rând, moartea unei persoane trebuie constatată de către un medic calificat. Această firmă are un medic angajat, ce poate face constatarea decesului şi poate elibera certificatul de deces. Certificatul medical constatator de deces se eliberează post-mortem, numai după ce au trecut 24 de ore de la deces, iar îmbălsămarea se efectuează în urma emiterii acestuia.

Pe lângă constatarea decesului şi eliberarea certificatului constatator, firma de pompe funebre vă mai poate oferi şi obţinerea acetelor necesare pentru înhumare sau incinerare. Actele necesare înhumării / incinerării sunt:

 • copie după certificatul constator al decesului,
 • certificatul de îmbălsamare,
 • autorizaţie de la SANEPID,
 • certificatul de deces
 • adeverinţa de înhumare
 • contractul de concesiune a locului de veci.

Mai există şi un alt demers pe care firma de pompe funerare îl poate în numele dumneavoastră şi anume: întocmire dosarul de ajutor de înmormântare. Rainbow Dorobanţu vă poate ajuta să porniţi aceste demersuri, ocupându-se de întocmirea dosarului şi depunerea acestuia. Ajutorul de înmormântare este acordat de către stat, tuturor pensionarilor. Acesta se oferă doar familiei decedatului sau celor ce se ocupă de înhumare sau incinerare. Ajutorul se acordă pe baza următoarelor acte:

 • factura emisă de către firma prestatoare de servicii funerare
 • certificatul de deces
 • actele persoanei care ridică ajutorul.

Îmbălsămarea este un procedeu medical ce are drept scop împiedicarea descompunerii decedatului. Acesta se realizează aplicându-se metode artificiale de conservare. Îmbălsămarea se va face cu substanţe speciale, menite să conserve trupul neînsufleţit, de către un doctor autopsier autorizat, angajat al firmei, respectându-se normele de igienă în vigoare.

Toaletarea şi cosmetizarea defunctului este un alt serviciu pe care firma vi-l pune la dispoziţie. Acest serviciu include operaţiunile de spălare, igienizare, cosmetizare, bărbierire, îmbrăcare, aşezare în sicriu. Toaletarea se poate realiza la locuinţa decedatului sau oricare altă locaţie, respectându-se normele de igienă. Dacă familia doreşte acest lucru, se poate efectua şi o cosmetizare a decedatului.

Opţional, se realizează şi manipularea defunctului, fie la domiciliul acestuia (aşezarea în sicriu), fie la spital sau azilul cu bătrâni. Urmează transportul  sicriului cu trupul neînsufleţit, care se face personalul autorizat al firmei, cu mare grijă şi respect.  De la domiciliul, spital sau azil, transportarea defuctului se va face cu maşini speciale, către capelă sau biserică şi de acolo la locul de veci.

Evidenţiem importanţa efectuării transportului cu maşini speciale, omologate pentru aceste acest tip de utilizare. Trebuie să vă asiguraţi că maşina cu care este transportat defunctul nu a mai fost sau nu va mai fi folosită în alte scopuri. În acest sens, există reglementări clare, care interzic utilizarea acestor tipuri de maşini pentru alte activităţi. Firmele serioase folosesc maşini special modificare pentru transportul persoanelor defuncte, şi respectă normele riguroase de igienă impuse. Trebuie să ştiţi că trupul neînsufleţit elimină bacterii ce se desprind de pe pielea decedatului, plutind în aer, astfel încât folosirea unei alte maşini decât cele omologate va pune în pericol sănătatea dumneavoastră şi a celorlalţi.

Dacă persoana decedată şi-a exprimat dorinţa în timpul vieţii de a fi incinerată sau pur şi simplu aceasta este alegerea pe care familia o consideră cea mai bună,  Funerare Rainbow Dorobanţu vă poate asigura şi acest serviciu. Procedurile ce trebuie demarate pentru obţinerea autorizaţiei de incinerare sunt similare celor pentru înmormântare. Incinerările sunt făcute prin programare la crematoriul uman de la Vitan Bârzeşti. Actele necesare sunt:

 • Certificat de deces
 • Adeverinţă de înhumare
 • Certificat de îmbălsămare
 • Adeverinţă sanepid
 • Actele de identitate a celui ce solicită acest serviciu.

Firma de pompe funebre vă poate asigura inclusiv un sicriu de tranzit pentru incinerare.

Pentru situaţia mai specială în care decesul s-a produs pe teritoriul unui alt stat, atunci trupul neînsufleţit trebuie repatriat. Dacă apelaţi la serviile unei firme de pompe funebre, aceasta vă poate ajuta să întocmiţi actele şi să aduceţi persoana dragă în siguranţă pe teritoriul ţării noastre.

Ca multe alte firme de specialitate, şi Funerare Rainbow Dorobanţu vă poate oferi serviciul de repatriere internaţională a decedaţilor. Aceasta se face cu 4 maşini funerare speciale, respectând normele de siguranţă, dar şi cele legale şi igienice. Acestea sunt sunt acreditate, firma  garantându-vă că transportul nu se efectuează cu alte maşini decât cele omologate în baza legislaţiei în vigoare.

Repatrierea se poate face atât din Europa, cât şi din statele non UE. Iată lista ţărilor din care se poate face repatrierea: Germania, Italia, Franţa, Spania, America, Belgia, Elveţia, Austria, Marea Britanie, Turcia, Portugalia, Olanda. Firma este cea care va întcmi de actele transportului funerar, conform unui contract semnat de ambele părţi, în care sunt specificate serviciile şi costurile contractate.  Costul unei repatrieri variază în funcţie de caz, variabilele fiind distanţa, greutatea decedatului, tipul sicriului,  actele necesare repatrierii, modul de transport al decedatului etc.

Serviciile funerare disponibile în sectorul 5 sunt dintre cele mai diverse şi pot acoperi toate nevoile dumneavoastră. În sectorul 5 (Rahova, 13 Septembrie, Soseaua Alexandriei, etc), Funerare Rainbow Dorobanţu este printre cele mai bune firme în domeniu şi vă poate oferi expertiza sa în servicii de cea mai bună calitate. Aceasta se poate ocupa de toate detaliile unei înhumări sau incinerări, de la început la sfâşit, pentru a familia să nu mai aibă aceaste griji în plus.

ADRESA:

D, Bulevardul Uverturii 126, Bucure?ti 060274

TELEFON:
SOCIALIZARE:
GOOGLE+ LOCAL:

Cand nu stii ce ai de facut apelezi la servicii specializate

Anumite lucruri nu le cunoastem exact asa cum...

Repatriere in baza politei de asigurare

Despagubire in caz de accident in strainatate...

Importanta imbalsamarii decedatului

Imbalsamarea reprezinta un proces care a fost...

Ce este moartea din punct de vedere religios

Conform Bisericii moartea reprezinta un fenomen...

Ajutorul de inmormantare majorat 2018

Ajutorul de inmormantare majorat din nou in anul...

Copyright 2012 - 2020 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

GDPR

ANPC

Metode de plata n magazin:
metode de plata rainbow dorobantu webprodesign

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?