WhatsApp: 0753.30.40.50

In general, in orice tara,  in aproprierea spitalelor oriunde in Europa, Statele Unite, exista firme cu competenta in domeniul funerar care pot organiza repatrierea unei persoane indiferent de tara de destinatie. Problema cu care se confrunta orice familie aflata intr-o astfel de situatie este aceea a costurilor exagerate pe care acestea le percep. Este bine ca in astfel de cazuri sa luati legatura  cu o firma de repatriere decedati Europa  despre care ati cerut recomandari in prealabil pentru a va oferi solutia cea mai economica posibil. Primul aspect care trebuie luat in considerare este acela ca pentru a repatria o persoana decedata din Comunitatea Europeana catre Romania, o firma specializata in acest domeniu si care ofera astfel de servicii trebuie sa execute o repatriere in maxim 72 de ore din momentul in care familia a efectuat comanda. In cazul in care repatrierea se face din tari cum ar fi: Anglia, Spania, Franta, Italia, Germania – costurile de repatriere pot scadea semnificativ avand in vedere ca pentru aceste destinatii exista varianta de repatriere decedati atat pe cale terestra cat si aeriana.

In cazul accidentelor de circulatie, al accidentelor la locul de munca sau al altor tipuri de accidente urmate cu victime, legislatia europeana nu face distinctie in functie de tara sau teritoriul de provenienta al victimelor acestora si trateaza problema in mod egal. Exista o serie de prevederi legale in acest sens pentru a putea beneficia de despagubire in caz de accident. De regula, in cazul unui accident soldat cu victime, indiferent de tipul de accident, va interveni politia care va ancheta cazul respectiv.
Pana la finalizarea cercetarilor dumneavoastra puteti contacta o firma de transport funerar international,  care poate dispune plata imediata si in avans a cheltuielilor de transport, precum si cele de repatriere si a cheltuielilor necesare inmormantarii, astfel incat familia persoanei decedate sa poata trece mai usor peste aceasta perioada din punct de vedere economic.
Biroul de avocati care se va ocupa de cazul dumneavoastra, nu va cere nici o plata in avans sub forma de onorariu, ci in general se adopta ideea de plata a serviciilor prin un procent dinainte stabilit care va fi calculat din suma pe care avocatul angajat care va reprezinta o va obtine de la compania de asigurari.

Despagubirea in caz de accident va ofera posibilitatea de a plati cheltuielile de repatriere si inmormantare in avans, urmand ca dupa ce familia incaseaza banii de la asigurare sa achitate suma respectiva ca onorariu pentru avocat.
In cazul in care va confruntati cu o astfel de situatie firma de servicii funerare se poate ocupa de absolut toate toate demersurile legale ce intervin in astfel de situatii, ocupandu-se de toate avizele si documentee necesare in cazul unei repatrieri.

Familia persoanei decedate in urma unui accident rutier, in vederea repatrierii corpului acestuia, va incheia cu firma funerara un contract in care se vor specifica toate serviciile de care familia va beneficia, cauzele contractuale fiind accesibile doar descendentii directi ai victimei accidentului.


Copyright 2012 - 2020 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

GDPR

ANPC

Metode de plata Ón magazin:
metode de plata rainbow dorobantu webprodesign

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?