WhatsApp: 0753.30.40.50

In viata invatam sa facem cat mai multe lucruri, dar din pacate uitam sa traim, uitam si nu intelegem ca timpul nu sta pe loc. Si din pacate suntem constienti de toate aceste lucruri exact in acele momente in care nu mai pot fi multe de facut, multe de spus si in mare parte ne grabim catre ceea ce aparent pare firesc. Si nu este vina nimanui pentru asta sau poate ca e vina tuturor pentru ca am uitat sa ne bucuram de lucrurile simple, banale si care ne pot aduce acel strop de fericire pe care ni-l dorim.

Cam asta se intampla deseori si in cazul batranilor. Chiar daca stiu ce ii asteapta in viitorul apropiat nu se sfiesc sa spere inca. Si asta chiar daca isi iau masuri de precautie din timp si organizeaza totul pentru ultimul drum. Desi o buna parte dintre acesti batrani sunt foarte constienti de asta sunt si persoane care nu prea se straduiesc sa inteleaga mare lucru sau poate ca nu au curaj sa-si contracteze singuri firma de pompe funebre sector 3, care sa se ocupe de ultimul lor drum si de tot procesul de imbalsamare.

Si poate ca nu o sa va vina sa credeti, dar sunt atat de multe persoane responsabile ce isi doresc sa lase totul intr-o ordine desavarsita, incat sunt in stare sa ia ultimele decizii pana in cele mai mici detalii si neinsemanate. Oricat de ciudate ni s-ar parea aceste manifestari ale lor ar trebui sa intelegem cat de importanta este maturitatea lor in astfel de cazuri.

Si cum lucrurile intotdeauna par complicate sau le complicam noi mai mult decat trebuie, astfel de decizii nu sunt deloc usorare pentru cei ce sunt nevoiti sa le ia. Bineinteles nici pentru familie nu este foarte usor sa ia o decizie in acest sens, mai ales daca lucrurile nu iau chiar o intorsatura asa cum si-o doresc.

Si uite asa in acest amalgam de neintelegeri, incercam pe cat posibil sa realizam tot ce este necesar pentru o inmormantare corespunzatoare. Caci acest aspect este unul foarte important indiferent de cine se ocupa de intregul proces de inmormantare.


Copyright 2012 - 2020 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

GDPR

ANPC

Metode de plata Ón magazin:
metode de plata rainbow dorobantu webprodesign

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?