WhatsApp: 0753.30.40.50

Moartea este un fenomen pe care nimeni nu îl poate controla, un fenomen care ne desparte de cei dragi.

Depunerea de coroane funerare la mormântul celor dragi este un omagiu ce arată regretul enorm pe care îl au cei rămași în viață pentru persoana care s-a stins din viață.

Sunt omagi aduse pentru persoana care a trecut în neființă.

Obiceiul de depunere a coroanelor funerare este un obicei introdus în ceremoniile funerare destul de popular, atât la noi în țară, cât și în mai multe țări. Obiceiul de depunere a coroanelor funerare a fost pentru început adus ca omagiu pentru eroii patriei, eroii naționali. Acest obicei s-a răspandit ușor și la înmormântari.

Coroanele funerare se pot realiza în diferite dimensiuni, mărimea lor depinde în mare parte de modelul ales. Dimensiunile se pot alege la cerere, la fel și florile care se folosesc pentru împodobirea coroanei. Coroanele funerare sunt realizate în mod special din flori naturale și crengi de brad.

Împodobirea coroanelor funerare

Împodobirea coroanelor funerare se face cu flori care rezistă în mod îndelungat fără apă și care denotă o semnificație aparte în tradiția funerară. Florile cele mai des folosite la împodobirea coroanelor funerare sunt garoafele, trandafirii, gerberele, calele, orhideele și crizantemele.

Pentru omagiul celui drag coroanele funerare se pot personaliza cu un mesaj de rămas bun care se imprimă pe o panglică omagială.

De obicei, coroanele funerare sunt realizate în modelul clasic sub formă de lacrimă ceea ce denotă durerea și regretul pentru cel mort, însă se pot realiza și sub formă rotundă.

Coroanele funerare sunt de nelipsit în prezent de la nici o înmormântare fie că este vorba de o ceremonie funerară la sat sau la oraș. Acestea sunt o parte importantă sunt a tradițiilor funerare. Aceste ornamente însoțesc mortul pe ultimul drum pe care îl are de parcurs alături de cei dragi.

Obiceiul de depunere a coroanelor funerare la mormântul persoanei decedate este asemănător cu obiceiul împodobirii bradului la morți. Coroanele funerare au aceiași semnificație ca și bradul împodobit, bradul împodobit la morți este natural, în mod asemănător crengile de brad folosite la realizarea coroanelor funerare trebuie să fie naturale.

Florile semnifică delicatețe, gingășie și puritate fiind comparate cu sufletul celui care pleacă în neființă. De aceea, florile ocupă un loc important în ceremonia funerară. Coroanele funerare în tradiția de înmormăntare simbolizează și frumusețea raiului.

În momentele cele mai triste momente, echipa noastră de servicii funerare vine în sprijinul persoanelor îndoliate. Pompe funebre București este alături de voi în momentul cel mai trist și vă oferă servicii funerare de calitate la cele mai bune prețuri.

Oferim consultanță la orice oră și servicii funerare în sectorul 4 și sectorul 2 București.


Copyright 2012 - 2020 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

GDPR

ANPC

Metode de plata n magazin:
metode de plata rainbow dorobantu webprodesign

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?