WhatsApp: 0753.30.40.50

Uneori sunt atat de multe lucruri pe care ni le dorim sa le realizam, incat uitam ca timpul trece pe langa noi si dintr-un moment in altul trebuie sa ne pregatim pentru ultimul drum. Partea cea mai dureroasa, insa, este aceea ca foarte multi dintre noi sunt departe de casa si din pacate isi gasesc sfarsitul in strainatate. Aceeasi situatie tragica si dureroasa o veti gasi si in familiile acelor persoane decedate. De altfel pentru ei situatia putem spune ca este mult mai dura, mult mai complicata si in acelasi timp mai drastica.

Si asta pentru ca familia ramasa acasa trebuie sa se ocupe de tot ceea ce inseamna inmormantarea, dar si de repatrierea decedatului. Poate ca cei ce nu au fost nevoiti sa treaca prin astfel de intamplari dureroase nu stiu ce implica un astfel de eveniment tragic si de aceea vor trata lucrurile cu indiferenta. De obicei nu suntem constienti de toate acestea pentru ca nu prea ne pasa de ceea ce se  intampla in jurul nostru si prin urmare suntem nepasatori la nevoile celorlalti.

Iar acest lucru nu se intampla de ieri de azi, doar ca la un moment dat va trebui sa schimbam acest mod pagubos de a gandi. Poate la un moment dat cineva isi va da seama de toate aceste lucruri si va incerca intr-un fel sa le indrepte, dar cu siguranta nu va fi de ajuns. Cam acelasi lucru se intampla si cu persoanele ce apeleaza la servicii specializate pentru inmormantare.

Intotdeauna vor fi membrii din familie sau apropiati ce ii vor blama pentru acest lucru. Si asta pentru ca in mentalitatea lor invechita este suficient sa te chinui si sa te descurci de unul singur. In realitate, insa, daca iti doresti sa te ocupi de unul singur de toate trebuie sa fii constient ca vei pierde si o suma mult mai mare de bani, dar si timp pe care nu il mai poti recupera.

Iar acestea fiind spuse ar trebui ca fiecare dintre noi sa se gandeasca mult mai bine la toate aceste lucruri inainte sa actioneze dupa bunul sau plac. Bineinteles nu trebuie sa uitati ca toata aceasta teorie se poate aplica in orice moment si pentru orice tip de domeniu sau situatie in parte. Nu uitati sa fiti putin mai receptivi la ceea ce se intampla in jurul vostru, daca va doriti sa nu aveti parte de incidente.


Copyright 2012 - 2020 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

GDPR

ANPC

Metode de plata Ón magazin:
metode de plata rainbow dorobantu webprodesign

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?