WhatsApp: 0753.30.40.50

Decesul unei persoane apropiate este un moment marcant din viata oricarei persoane. Atunci cand pierdem o persoana aproapiata, desi este un eveniment prin care nimeni nu doreste sa treaca vreodata, cu siguranta vom dori ca cel/cea trecuta in nefiinta sa aiba parte de o ceremonie de inmormantare realizata dupa traditiile religiei din care facem parte.

In astfel de momente putini dintre noi suntem atat de puternici incat sa ne putem ocupa de realizarea ceremoniei de inmormantare astfel incat angajarea unei firme funerare poate reprezenta cea mai buna varianta. Este normal ca in astfel de momente sa nu te simti in stare sa realizezi ceremonia de inmormantare, pentru ca gandul tau va fi doar la faptul ca persoana respectiva a plecat si nu o sa o mai revezi niciodata. Asadar, este recomandat sa apelezi la ajutorul unei firme care ofera servicii funerare, pentru a se ocupa de tot ceea ce tine de realizarea unei ceremonii de inmormantare.

Numarul acestor firme ce ofera servicii funerare a crescut semnificativ in prezent, o astfel de firma ce ofera servicii funerare se poate gasi la orice pas, insa cand doresti sa angajezi o astfel de firma trebuie sa te asiguri ca serviciile acesteia sunt unele de inalta calitate, astfel incat ceremonia de inmormantare sa se poata desfasura in conditii optime. O firma de pompe funebre care se respecta ofera servicii funerare complete, dispunand de tot ceea ce tine de realizarea unei ceremonii de inmormantare.

Daca nu sti cum poti angaja o astfel de firma, trebuie sa stii ca majoritatea firmelor de acest gen isi expun serviciile si chiar tarifele pe internet, deoarece acesta reprezinta cea mai buna metoda de a-ti face publicitate. In urma unei astfel de cautari cu siguranta vei gasi o astfel de firma din orasul tau care se poate ocupa de toate pregatirile ce tin de buna desfasurare a ceremoniei de inmormantare a celui plecat spre o lume mai buna.

Alegerea unei firme de servicii funerare poate parea usor, insa sunt cateva criterii pe care trebuie sa le luam in calcul inainte de a alege firma funerara care se va pcupa de inmormantarea persoanei dragi.

Tipuri de servicii oferite de catre o firma funerara: servicii funerare nonstop, servicii funerare complete, servicii de transport funerar.

Serviciile funerare non stop: va asigura la orice ora consiliere si suport, indiferent de perioada anului. Oferind servicii funerare non stop puteti suna la orice ora pentru a solicita informatii despre serviciile si  produsele pe care le ofera. Cel mai important serviciu oferit nonstop de astfel de firme este faptul ca, la orice ora, unul dintre agentii de servicii funerare se poate deplasa la adresa indicata pentru a discuta optiunile unei inmormantari, asigurare serviciului de toaletare, imbracare si asezare in sicriu al persoanei decedate.

Serviciile funerare complete: nu este nevoie sa va ocupati de anumite servicii necesare inmormantarii precum actele necesare pentru declararea decesului, toaletarea sau imbalsamarea decedatului, produsele necesare, florile, pachetele alimentare. Acestea trebuie sa fie oferite de firma respectiva. Deoarece vorbim de servicii complete ar trebui sa dispuna de aproape orice serviciu pe care il presupune o inmormantare.

Serviciile de transport funerar: acest service poate fi doar o specializare pentru firmele care ofera transport funerar international sau ca si serviciu inclus intr-un pachet de servicii funerare. Majoritatea firmele funerare au serviciul de transport funerar inclus in oferta lor.

Agentul de servicii funerare este cel care va prezinta serviciile funerare necesare pentru inmormantare, care raspunde la orice problema sau nelamurire are familia si care este responsabil de numeroasele atributii in derularea unei inmormantari. Acesta prezinta atat serviciile cat si produsele de care aveti nevoie pentru derularea corecta a inmormantarii, si, cat mai detaliat, fiecare etapa a inmormantarii, inclusive ce trebuie sa faceti cu toate produse alese pentru inmormantare: batiste, lumanari, prosoapel, si ce sarcini aveti de indeplinit in afara celor oferite de firma de servicii funerare.

Nimeni nu va poate obliga sa alegeti un anumit serviciu, produs funerar sau o anumita firma de servicii funerare. Legislatia in vigoare nu obliga pe nimeni sa cumpere servicii funerare de la un anumit furnizor. O inmormantare ramane pentru mult timp in suflet si memorie, de aceea intrebati de fiecare data care sunt serviciile incluse in pretul oferit.

Multe familii indoliate bazeaza pe recomandarile prietenilor si cunoscutilor cand aleg o firma funerara iar acest lucru este unul bun. Chiar daca nu cunoasteti ce presupune o inmormantare, agentii de servicii funerare prin prezentarea serviciilor de care dispun va pot ajuta sa faceti diferenta intre un serviciu funerar de calitate si un serviciu funerar obisnuit, astfel incat sa puteti face alegerea potrivita.


Copyright 2012 - 2020 Funerare Rainbow Dorobantu Toate drepturile rezervate

Dorobantu Funerare Rainbow este marca inregistrata conform OSIM certificat nr. 136802

Termeni si conditii

GDPR

ANPC

Metode de plata Ón magazin:
metode de plata rainbow dorobantu webprodesign

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?